ایمپلنت سینه

ايمپلنت کردن سينه چيست ؟ پروتز سینه روشی برای بزرگ‌ تر و پرتر نشان دادن سینه‌ ها است. در این روش از پروتز‌هایی از جنس سیلیکون استفاده می‌ شود و گاهی اوقات به ایمپلنت سینه ، ایمپلنت پستان نیز گفته می‌ شود. نوع ایمپلنت و نحوه جایگذاری آن به اولویت‌ و خواسته بیمار و صلاح دید پزشک مربوطه بستگی دارد. در سال 2015 ، 279143 عمل جراحی سینه توسط انجمن جراحان پلاستیک آمریکا گزارش شده است. این آمار ، 2 درصد کمتر از سال 2014 و 31 درصد بیشتر از سال 2000 است. این جراحی بیشتر با اهداف زیبایی انجام می‌ شود. به طور کلی ، در سال 2007 ، محققان دانشگاه فلوریدا مطالعاتی در رابطه با پروتز کردن سینه انجام دادند که نتیجه آن افرایش اعتماد به نفس و احساس بهتر در خانم‌ هایی بود که جراحی زیبایی سینه را انجام داده‌ بودند. با دکتر احمد علی رجب پور بهترین جراح سینه در تهران همراه باشید تا نکات مفیدی را در این مورد فرا گیرید.

ایمپلنت سینه - دکتر رجب پور

ایمپلنت سینه چيست ؟

در جراحی زیبایی سینه در تهران از کیسه‌ های سیلیکونی حاوی آب نمک یا سیلیکون برای ایجاد تغییر در فرم سینه‌ ها یاهمان ایمپلنت پستان استفاده می‌ شود. یکی از نگرانی خانم‌ ها هنگام استفاده از ایمپلنت آب نمک ، نشتی محلول به درون بدن است. در چنین حالتی محلول آب نمک جذب بدن شده و توسط بدن دفع می‌ شود.

ایمپلنت کردن سینه در تهران کمک می‌ کند تا سینه‌ های کوچک ، بزرگ شود یا فرم سینه‌ هایی که تقارن ندارند ، اصلاح گردد. به همین خاطر است که این عمل محبوبیت زیادی در مدت زمان کوتاهی بدست آورده است. طبق مطالعات انجام شده ، ایمپلنت‌ های سیلیکونی دارای 7 الی 12 سال عمر مفید هستند. اما برخی از ایمپلنت‌ ها بعد از چند ماه پاره می شوند. برخی دیگر بیش از 12 سال دوام می‌ آورند.

برخی از ایمپلنت‌ ها قبل از عمل پر می‌ شوند و برخی دیگر ، حین عمل جایگذاری پر خواهند شد. ایمپلنت سینه سیلیکونی و نمکی در اندازه‌ های گوناگون وجود دارد و دارای پوسته‌ ای صاف و نرم می‌باشد.

ايمپلنت سينه - دکتر رجب پور

چه تفاوت‌ هایی میان ایمپلنت سینه سیلیکونی و نمکی وجود دارد؟

سوال بسیاری از خانم‌هایی که برای پروتز سینه مراجعه می‌ کنند این است که کدام پروتز برای من مناسب‌ تر است؟ باید بگویم که هر دو نوع پروتز از پوسته‌ ای سیلیکونی تهیه شده است وتنها مواد پرکننده آن‌ ها است که با یکدیگر متفاوت می‌ باشد.

ایمپلنت‌ های آب نمک ، خالی وارد بدن می‌ شوند و بعد از قرار گرفتن در جای اصلی خود با محلول آب نمک پر می‌ شوند. این پروتز مناسب افراد بالای 18 سال می‌ باشد. در صورتی که ایمپلنت سیلیکونی از قبل با سیلیکون پر شده است. سیلیکون مایع چسبناکی است که شباهت زیادی به چربی بدن انسان دارد. به همین خاطر ، بسیاری از افراد معتقد هستند که پروتز سیلیکونی ظاهری طبیعی‌ تر به بدن انسان می‌ دهد. این مدل از پروتزها بیشتر به خانم‌ های بالای 22 سال توصیه می‌ شود.

در صورت پارگی ایمپلنت آب نمک ، سینه آسیب دیده تغییر فرم و اندازه خواهد داد و محلول به بیرون از پوسته نشت می‌ک ند و از طریق بدن دفع می‌ شود. اما هنگامی که نوع سیلیکونی آن پاره می‌ شود ، احتمال دارد که تا مدتی متوجه آن نشوید.

عوارض ایمپلنت سینه را بشناسید :

یکی دیگر از دغدغه‌ های بسیاری از خانم‌ ها این است که کدام ایمپلنت خطر کمتری دارد. خطرات و عوارض احتمالی در هر دو پروتز مشابه با یکدیگر است. در زیر برخی از عوارض مشترک هر دو نوع پروتز آورده شده است :

  • احساس درد در ناحیه پستان.
  • بروز عفونت.
  • آسیب دیدن بافت پستان.

علاوه بر موارد فوق ، نوعی سرطان وجود دارد که در اثر کاشت سینه بروز می‌ کند و بیشترین آسیب را به سلامتی فرد وارد می‌ نماید.

ایمپلنت‌ های مورد تایید FDA قبل از تایید نهایی ، از تمام جوانب سنجیده می‌ شوند . بعد از اطمینان کامل از ایمنی مورد تاییدیه FDA قرار می‌ گیرد. با این وجود ، هنوز هم خطرات و عوارضی وجود دارد که سلامتی بیمار را تهدید می‌ کند. در زیر برخی از عوارض ایمپلنت سینه آورده شده است :

  • قرمزی و تورم در اطراف سینه و محل جراحی.
  • احساس سوزش در ناحیه تحت درمان.

موارد ذکر شده در بالا ، عارضه‌ های رایج و شایع در جراحی سینه در تهران می‌ باشند. در زیر با عارضه‌ های جدی و خطرناک کاشت ایمپلنت سینه آشنا خواهید شد :

⇐ عفونت 

یکی از مشکل‌ ساز‌ترین عارضه‌ های ایمپلنت کردن سینه ، عفونت است که به ندرت بروز می‌ کند. براساس گزارشات ارائه شد ه، 1درصد از بیماران تا 3 هفته بعد از جراحی در معرض عفونت سینه قرار دارند. تورم و قرمزی روی سینه همراه با ترشح و تب از نشانه‌ های عفونت سینه است.

در صورتی که عفوت خفیف باشد ، با مصرف یک دوره آنتی بیوتیک قابل درمان خواهد بود. در غیر این صورت ، لازم است که پروتز برداشته شود. نکته‌ ای که وجود دارد این است که بلافاصله بعد از برداشتن ایمپلنت سینه قادر به جایگذاری پروتز جدید نخواهید بود و باید یک وقفه 3 الی 6 ماهه صبر کنید تا عفونت به طور کامل از بین برود.

⇐ خونریزی 

یکی از عارضه‌ های خطرناک ایمپلنت سینه ، خونریزی در اطراف محل تحت جراحی است. احتمال بروز این عارضه تا 2هفته بعد از عمل بسیار زیاد است. در صورت بروز خونریزی شدید و متورم شدن سینه‌ ها ، نیاز است که دوباره جراحی انجام شود تا خون جمع شده در محل ، تخلیه شود.

در چنین حالتی نیاز به برداشتن پروتز یا بستری شدن نخواهد بود. به طور کلی ، احتمال بروز این عارضه کمتر از 1 درصد است.

⇐ انقباض کپسولی 

بعد از جایگذاری ایمپلنت سینه ، بافتی در اطراف سینه تشکیل خواهد شد. این واکنش یک امر طبیعی در برابر ورود شئ خارجی به بدن اتفاق میفتد. به مرور زمان ، بافت فیبروز شروع به کوچک شدن می‌ کند که همان انقباض کپسولی است. میزان انقباض در هر فرد متفاوت است. نتیجه این انقباض ، جمع و فشرده شدن پروتز و احساس درد و ناراحتی در سینه خواهد بود.

ایمپلنت سینه - دکتر رجب پور

آیا کاشت ایمپلنت باعث ایجاد تداخل در بارداری می‌ شود؟

به طور کلی ، ایمپلنت سینه اختلالی در روند شیردهی یا بارداری ایجاد نمی‌ کند. کاشت پروتز یک تصمیم شخصی است که افراد در آن اتفاق نظر ندارند. برای مثال فردی ترجیح می‌ دهد که قبل از ازدواج عمل بزرگ‌ سازی سینه را انجام دهد. شخص دیگر ، تمایل دارد که بعد از بارداری به سراغ این جراحی برود. نکته‌ ای که وجود دارد این است که کاشت ایمپلنت در سینه باعث کاهش حس در سینه خانم‌ ها می‌ شود و برخی از واکنش‌ ها را در زمان شیردهی تحت تاثیر قرار می‌ دهد.

مورد دیگری که وجود دارد این است که بعد از بارداری و شیردهی ، حجم سینه کاهش می‌ یابد و دچار افتادگی می‌ شود ؛ فرقی هم نمی‌ کند که سینه‌ های پروتز کرده دارید یا خیر. برخی از مادران نگران نشتی آب نمک پروتز و آسیب دیدن نوزاد در هنگام شیردهی هستند. تا کنون هیچ خطر یا گزارشی مبنی بر وارد شدن مواد پروتز به شیر مادر مشاهد نشده است. لازم به ذکر است که طبق گزارش منتشر شده در سایت FDA ، مادران دارای ایمپلنت سینه ، نوزادان کوچک و کم وزنی بدنیا خواهند آورد.

چند روز بعد از ایمپلنت سینه می‌ توان به فعالیت روزمره بازگشت؟

یک الی دو روز بعد از جراحی ایمپلنت پستان در تهران ، عارضه‌ های جانبی و درد تا حدی فروکش خواهد کرد. حتی بیمار می‌ تواند با رعایت نکات مراقبتی ، دوش بگیرد و به زندگی عادی خود برگردد. 7 الی 10 روز بعد از جراحی ، بخیه‌ ها در محل عمل کشیده می‌ شوند و حتی فرد می‌تواند یک رابطه جنسی ملایم و آرام داشته باشد.

به طور کلی ، بیماران بعد از گذشت 7 روز می‌ توانند فعالیت‌ های کاری و روزمره خود را آغاز نمایند. تا زمانی که محل جراحی به طور کامل بهبود نیافته است ، باید از بلند کردن یا هل دادن اشیاء سنگین و فعالیت‌ های شدید خودداری شود.

توجه داشته باشید که پروتز‌هایی که زیر عضله سینه قرار می‌ گیرند ، نیاز به مدت زمان بیشتری برای بهبود دارند تا درد و عارضه‌ های جانبی به طور کامل از بین برود. یکی از دغدغه‌ های ورزشکارانی که کاشت ایمپلنت را انجام می‌ دهند این است که چه زمانی می‌ توانند ورزش را مجددا آغاز نمایند. در این رابطه باید بگوییم که بعد از گذشت 2 هفته ، فرد می‌ تواند تمرینات سبک خود را آغاز نماید.

تمریناتی که آسیبی به محل برش و جایگذاری ایمپلنت‌ ها وارد نکند. به همین خاطر ، بیمار باید از فعالیت‌ های شدیدی که عضله سینه را درگیر می‌ کند ؛ مانند پرس سینه یا شنا سوئدی اجتناب کند. برخی مواقع حتی بهترین جراح ایمپلنت سینه تهران به بیمار توصیه می‌ کند که تا یک ماه از تمرینات ورزشی دور باشد.

 

ایمپلنت سینه - دکتر احمد علی رجب پور

هزینه ایمپلنت سینه در تهران

میزان هزینه مورد نیاز برای کاشت سینه در افراد متفاوت است. به طور کلی ، هزینه‌ های این جراحی به دستمزد بهترین جراح سینه تهران ، نوع ایمپلنت ، ناحیه جغرافیایی و محل کاشت بستگی دارد. از سوی دیگر ، جراحی بزرگ‌ سازی سینه در دسته جراحی‌ های زیبایی قرار دارد و تحت پوشش بیمه نمی‌ باشد.

به هیچ عنوان هزینه‌ ایمپلنت پستان در تهران را یک محدودیت برای انتخاب پزشک در نظر نگیرید. بنابراین ، قبل از هرگونه اقدامی به دنبال بهترین فرد و جراح بگردید. هرچه تجربه جراح در عمل زیبایی سینه و کاشت ایمپلنت بیشتر باشد ، احتمال بروز عوارض جانبی کمتر خواهد بود. ما در مقاله ” بهترين جراح سينه ” به شما در این انتخاب کمک می‌ کنیم.

سخن پایانی

در این مقاله از مجموعه مقالات وب سایت رسمی دکتر احمد علی رجب پور ، به یکی از رایج‌ ترین سؤالات همراهان ، یعنی ايمپلنت سينه چيست به طور مفصل پاسخ دادیم و همچنین در رابطه با تفاوت انواع ایمپلنت پستان و همچنین عوارض ایمپلنت سیلیکونی اطلاعات جامع و کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. پیشنهاد می‌ کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این که ایمپلنت سینه چیست، با دکتر رجب پور ، فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ارتباط گرفته و پاسخ سؤالات خود را از فردی متخصص در این زمینه ، دریافت کنید.

دکتر احمدعلی رجب پور

فوق تخصص جراحی پلاستیک ، زیبایی و ترمیمی، عضو هيئت علمى دانشگاه، عضو بنیاد ملی نخبگان ایران، عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران. از جمله خدماتی که دکتر رجبپور ارائه می دهند، عبارتند از: ابدومینوپلاستی، عمل بینی، لیفت سینه، پروتز سینه و غیره.

نظرات

0 0 امتیاز ها
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخوردهای آنلاین
مشاهده همه دیدگاه ها