کاهش چربی‌های اضافه بدون جراحی و ورزش با دستگاه اسکالپشور !

یکی از عمل‌های زیبایی شایع و همه‌گیر مخصوصا در ایران عمل زیبایی پیکرتراشی و برداشتن چربی‌های اضافی و موضعی از بدن می‌باشد که گاه توسط دستگاه‌هایی چون اسکالپشور انجام می‌شود. در واقع به طور کلی شما به دو طریق میتوانید از شر چربی‌های ناضافی و موضعی بدن راحت شوید.

  1. پیکرتراشی با عمل جراحی
  2. با استفاده کردن از دستگاه‌های مختلف با کارایی‌های متفاوت.

در پیکرتراشی فرد بیمار به اتاق عمل می‌رود و پزشک با توجه به درخواست بیمار و تجربه و  همچنین اندام خود بیمار تشخیص می‌دهد که به چه صورت نواقص بدن بیمار را برطرف کند و برطرف کردن این نواقص با شکاف ایجاد کردن قسمت‌هایی از بدن که دارای چربی‌های موضعی است انجام می‌شود. سپس چربی‌های موضعی و اضافی را از بدن خارج و پس از آن شکاف‌ها را بخیه می‌کنند‌.

دستگاه‌هایی که در حال حاضر برای این عمل زیبایی به کار می‌برند دستگاه‌هایی چون لیپوساکشن، کرایو و اسکالپشور است. دراستفاده از دستگاه لیپوساکشن نیز ایجاد شکاف در قسمت مورد نظر و انجام پانسمان وجود دارد اما شکاف‌ها کوچکتر است. دستگاه کرایو با ایجاد یخ زدن چربی‌ها کمک به دفع آنها می‌کند و دستگاه اسکالپشور کاملا با عملیات دستگاه کرایو متضاد است. در این مقاله هرچیزی که درباره دستگاه اسکالپشور باید بدانید را خواهید آموخت.

اسکالپشور چیست

البته لازم است بدانید در عمل‌های پیکرتراشی و استفاده از دستگاه لیپوساکشن بیهوشی کامل انجام می‌شود درحالیکه استفاده از دستگاه‌هایی چون کرایو و اسکالپشور نیاز به هیچگونه بیهوشی و بی حسی ندارد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید :

  • دستگاه اسکالپشور چیست ؟
  • دستگاه اسکالپشور چگونه عمل می‌کند؟
  • مزایا و معایب اسکالپشور چیست ؟
  • انجام چه کارهایی اثر و نتیجه استفاده از دستگاه اسکالپشور را بیشتر می‌کند؟
  • از این دستگاه برای چه قسمت‌هایی استفاده می‌شود؟
  • نتیجه گیری

دستگاه اسکالپشور چیست ؟

اسکالپشور یک روش درمان غیر تهاجمی برای از بین بردن چربی‌های موضعی بدن و ماندگار می‌باشد که مبتنی بر لیزر است. هدف استفاده از این دستگاه حذف چربی‌های اضافی است. سازمان غذا و دارو (اِف دی اِی) استفاده از این دستگاه در نواحی شکم و پهلو را مورد تأیید قرار داده است. این روش لاغری موضعی برای افرادی کاربرد دارد که با استفاده از رژیم و ورزش نتوانسته‌اند چربی‌های قسمت‌هایی از بدن را از بین ببرند و نه در تمامی نقاط بدنشان بلکه در قسمت‌هایی از بدن چربی موضعی دیده می‌شود.

مثلا خانمی که بعد از بارداری و گرفتن رژیم تمامی قسمت‌های بدن او بجز شکم و پهلو لاغر شده است، می‌تواند به کمک این دستگاه، به اندام ایده‌آل خود برسد. لازم به ذکر است که این روش عوارض عمل‌های زیبایی تهاجمی مانند عفونت، جای زخم، کبودی و افتادگی پوست را ندارد.

یکی از روش‌های لاغری موضعی سریع و بدون دردسر استفاده از دستگاه ” اگزیمیا ” است که در مقاله‌ای بصورت کامل و جامع در رابطه با آن توضیح داده‌ایم.

اسکالپشور

دستگاه اسکالپشور چگونه عمل می‌کند؟

این دستگاه هم برای خانوم‌ها و هم برای آقایان مورد استفاده قرار می‌گیرد، و تنها چیزی که حائز اهمیت است بی‌اِم‌آی فرد است. این درحالی است که برای هر نوع تایپ و مدل بدنی می‌توان از این دستگاه بهره برد. اگر بخواهیم واضح‌تر بگوییم این دستگاه مانند یک کمربند است که به دور قسمت مورد نظر جهت لاغری بسته می‌شود و سپس لیزر دیود ۱۰۶۰ نانومتری اعمال می‌شود. این لیزر باعث تخریب و ذوب شدن عوامل چربی می‌گردد و در زمان استفاده کردن از دستگاه، ناحیه مورد نظر بسیار خنک می‌شود اما بعد از باز شدن کمربند تا مدت کوتاهی فرد احساس سوزش و گرما می‌کند.

یکی از روش‌های نوین یا غیرتهاجمی کاهش چربی‌های موضعی، ” کرایولیپولیز ” است که موفق به کسب تاییدیه FDA شده است و اثر مثبت آن در لاغری در سراسر جهان به اثبات رسیده است که ما در مقاله‌ای به صورت کامل به آن پرداخته‌ایم.

مزایا و معایب اسکالپشور چیست ؟

طبیعتا هر روش لاغری غیر از ورزش و تغذیه سالم می‌تواند مزایا و معایبی به همراه داشته باشد.

از مزایای اسکالپشور می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روشی غیر تهاجمی
  • بدون نیاز به استراحت و دوره نقاهت با حداقل عوارض جانبی
  • سفتی پوست
  • عدم بازگشت سلول های چربی تخریب شده
  • از بین بردن ناهمواری‌های بدن

از معایب اسکالپشور می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • احتمال درد و سفتی در محل اسکالپشور شده
  • احتمال ایجاد کبودی در محل درمان
  • احتمال ایجاد توده و برآمدگی پس از درمان وجود دارد که متخصص پوست به شما توصیه خواهد کرد که نواحی سفت را طی چند هفته پس از درمان ماساژ دهید.
  • نتایج درمان بلافاصله قابل مشاهده نیست و 3 ماه زمان برای مشاهده نتایج نیاز می باشد.
  • روشی مناسب برای کاهش وزن نیست و تنها کاربرد آن حذف چربی های موضعی مقاوم می‌باشد.
معایب اسکالپشور

انجام چه کارهایی اثر و نتیجه استفاده از این دستگاه را بیشتر می‌کند؟

اسکالپشور روشی برای لاغری بدون دوره نقاهت است. اما چند نکته را باید در زمان استفاده از این دستگاه و درحین تکمیل تعداد جلسات رعایت کرد.

  • ورزش کنید.

تعداد جلسات شما وابسته به قدمت چربی موضعی بدن شما است و این جلسات توسط اوپراتور دستگاه اسکالپشور مشخص می‌شود. با ورزش کردن می‌توانید تعداد جلسات خود را کمتر کنید و به دفع چربی‌های موضعی کمک کنید.

  • رژیم بگیرید.

محل چربی‌های شکسته شده توسط این دستگاه در بدن فرد نیاز به جایگزین دارد و اگر شما رژیم غذایی خود را رعایت نکنید، چربی نیز جایگزین چربی می‌شود بنابرین اثر و نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود!

  • آب فراوان بنوشید.

با نوشیدن آب فراوان به دفع چربی‌های ذوب شده کمک می‌کنید‌‌.

  • تعداد جلسات خود را مرتب و بدون وقفه انجام دهید.

تکمیل دوره استفاده از این دستگاه باعث از بین رفتن چربی‌های موضعی سرسخت که سال‌ها با آن درگیر هستید، می‌شود پس به تکمیل جلسات خود اهمیت دهید.

یکی از روش‌های از بین بردن چربی از دهه 1930 تا به امروزه، ” کربوکسی تراپی ”  است که به دلیل غیر تهاجمی بودن طرفداران زیادی پیدا کرده است. 

از این دستگاه برای چه قسمت‌هایی استفاده می‌شود؟

استفاده از این دستگاه برای افرادی که با بیماری چاقی مبارزه می‌کنند و بی‌اِم‌آی آن‌ها زیر ۳۰ است استفاده می‌گردد. زیرا این دستگاه فقط برای قسمت‌هایی خاص از بدن است و زمانی‌ که از دستگاه اسکالپشور استفاده می‌کنند اشعه های داخل این دستگاه فقط یک حجم خاصی از بدن تحت الشعاع قرار می‌دهند.

هرکدام از قسمت‌های نام برده در زیر، به طور اختصاصی برای همان قسمت از دستگاه استفاده می‌کنند.

  • غبغب
  • شکم
  • پهلو
  • پشت بدن
  • ران
  • بازو
دستگاه اسکالپشور چیست

تغییر سایز اندام‌ها و پیکرتراشی از جمله مواردی است که می‌توانید با استفاده از جراحی‌های زیبایی متعدد، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به آن برسید. یکی از به روزترین و بهینه‌ترین متدهای مورد استفاده در این زمینه، ” ویزر لیپو ” است.

نتیجه گیری

هر جلسه درمانی با این دستگاه ۲۵ دقیقه طول می‌کشد و دمای دستگاه ۴۲ الی ۴۷ درجه است. باید بدانید که در همان یک جلسه می‌توان وابسته به سفت بودن یا شل بودن چربی‌های موضعی و اضافی چندین نقطه رو مورد هدف قرار داد. انجام کار با دستگاه اسکالپشور توسط پزشکان متعدد ثابت کرده است که دیگر بافت‌ها، پوست و ماهیچه‌ها سالم می‌مانند. اما لازم به ذکر است که بدانید با انجام یک جلسه استفاده از دستگاه اسکالپشور با کاهش کامل چربی‌ها مواجه نمی‌شوید چرا که پس از تخریب، چربی ذوب شده توسط ادرار و عرق دفع می‌شود.

در اغلب افراد تنها با یک جلسه ۲۴ درصد (یک چهارم) چربی های ناحیه از بین می رود و نتیجه دلخواه حاصل می‌شود. البته تعداد جلسات درمانی نسبت به افراد متغیر است و در بعضی افراد ممکن است نیاز به دو یا به ندرت سه جلسه لاغری باشد و می‌توان برای دستیابی به نتایج بهتر تعداد جلسات را افزایش داد.

به عنوان نکته پایانی نیز بد نیست بدانید که چنانچه بعد از انجام لاغری موضعی با هر دستگاهی، رژیم غذایی سالمی را پیش نگیرید، امکان بازگشت چربی‌های حذف شده وجود دارد. بنابراین، بهترین روش لاغری داشتن یک روتین غذایی اصولی در کنار ورزش می‌باشد و لاغری به کمک دستگاه‌ها می‌تواند در این راه به شما کمک کنند.

امیدواریم مطالعه این مقاله به شما کمک کرده باشد اطلاعات مفیدی درباره درک مفهوم اسکالپشور چیست و جزئیات دقیق در ارتباط با لاغری به کمک دستگاه اسکالپشور ، داده باشد. در پایان این تصمیم شماست که چه روشی را برای تناسب اندام انتخاب می‌کنید.

سوالات متداول

✅ دستگاه اسکالپشور چیست ؟

اسکالپشور یک روش درمان غیر تهاجمی برای از بین بردن چربی‌های موضعی بدن و ماندگار می‌باشد که مبتنی بر لیزر است و هدف استفاده از این دستگاه حذف چربی‌های اضافی است.

✅ معایب دستگاه اسکالپشور چیست ؟

معایب اسکالپشور عبارتند از
* احتمال درد و سفتی در محل اسکالپشور شده
* احتمال ایجاد کبودی در محل درمان
* احتمال ایجاد توده و برآمدگی پس از درمان وجود دارد
* نتایج درمان بلافاصله قابل مشاهده نیست و 3 ماه زمان برای مشاهده نتایج نیاز می باشد.
* روشی مناسب برای کاهش وزن نیست و تنها کاربرد آن حذف چربی های موضعی مقاوم می‌باشد.

✅ موارد استفاده از دستگاه اسکالپشور چیست ؟

موارد استفاده از دستگاه اسکالپشور عبارتند از غبغب، شکم، پهلو، پشت بدن، ران و بازو

دکتر احمدعلی رجب پور

فوق تخصص جراحی پلاستیک ، زیبایی و ترمیمی، عضو هيئت علمى دانشگاه، عضو بنیاد ملی نخبگان ایران، عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران. از جمله خدماتی که دکتر رجبپور ارائه می دهند، عبارتند از: ابدومینوپلاستی، عمل بینی، لیفت سینه، پروتز سینه و غیره.

نظرات

0 0 امتیاز ها
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخوردهای آنلاین
مشاهده همه دیدگاه ها