سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی دو مسئلهای هستند که از سوی افرادی که عمل بینی انجام دادهاند، در این خصوص سؤالات بسیاری مطرح میشود. عمل بینی یکی از اعمالی است که سؤالات بسیاری را برای افراد پیش میآورد و به همین جهت، تحقیقات خوبی در زمینه عوارض بعد از عمل و بایدها و نبایدهای پس از جراحی از سوی افراد متقاضی این عمل جراحی، صورت میگیرد. در این مقاله از مجموعه مقالات بلاگ رسمی وب سایت دکتر احمدعلی رجب پور، قصد داریم موضوع سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی را به طور کامل و جامع مورد بررسی قرار دهیم و جزئیات مهم در این زمینه را نیز به شما عزیزان معرفی کنیم.
مشاوره با پزشک در زمینه سولاریوم بعد از عمل بینی
به طور معمول، تمامی افرادی که قصد انجام عمل بینی را دارند، قبل از انجام این عمل جراحی، با پزشک یک جلسه مشاوره میگذارند. در این جلسه، افراد متقاضیان عمل بینی، با روند انجام این عمل زیبایی و نیز بایدها و نبایدهای آن آشنا میشوند و در زمینه مراقبتهای قبل و بعد از عمل نیز، با توجه به نوع عمل و ویژگیهایی که بدن هر فرد به صورت منحصر به فرد دارا میباشد، دریافت میکنند.
در این جلسه، بهتر است که فرد متقاضی انجام عمل بینی، هر گونه سؤالی در زمینه روند انجام عمل جراحی بینی و نیز بایدها و نبایدهای مخصوص آن، دارد از پزشک متخصص بپرسد تا به صورت تخصصی و شخصیسازیشده، راهنمایی شود. یکی از سؤالاتی که میتواند در جلسه مشاوره با پزشک متخصص عمل بینی، از وی بپرسید، در مورد سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی میباشد. بهتر است در نظر داشته باشید که پزشک به همه کارها و فعالیتهایی که شما پس از عمل بینی تمایل دارید انجام دهید، واقف نیست و لذا بهتر است که اگر چیزی در ذهنتان است، آن را بپرسید تا متخصص جراحی پلاستیک بینی بتواند به بهترین شکل شما را راهنمایی کند.
به طور کلی، باید بدانید که افرادی که عمل بینی انجام میدهند، تا مدتی پس از آن نباید در محیطهای خیلی گرم قرار بگیرند؛ بنابراین بهتر است که از سولاریوم بعد از عمل بینی و یا افتاب گرفتن بعد از عمل بینی، تا مدتی پرهیز کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاید.
در خصوص جزئیات بیشتر، باید از متخصص جراحی پلاستیک بینی راهنمایی بگیرید.
انتخاب یک جراح باتجربه و متخصص نه تنها موجب بهتر شدن نتیجه میشود بلکه با راهنمایی های مناسب روند بهبود شما را سرعت میبخشد. ما در مقاله ” بهترین جراح بینی در تهران ” به شما در این انتخاب کمک نمودهایم.
پرهیز از سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی
دلایل کلی که برای پرهیز از سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی میتوان ذکر کرد، به شرح زیر است:
- قرار گرفتن در محیطهای گرم، پس از انجام عمل بینی میتواند سبب افزایش تورم و التهاب در بافت بینی و بافتهای اطراف آن شود.
- قرار گرفتن در محیطهای گرم، پس از انجام عمل بینی میتواند سبب ماندگاری اسکار و جای زخم در بافت بینی شود.
- قرار گرفتن در محیطهای گرم، پس از انجام عمل بینی میتواند به سادگی باعث خون دماغ شدن افراد شود که برای فردی که به تازگی عمل بینی انجام داده است، این نکته، مسئلهای پر اهمیت محسوب میشود.
توصیه میکنیم افرادی که قصد انجام عمل جراحی زیبایی بینی را دارند، به مسائلی که در بالا ذکر شد، توجه بسیاری کنند تا دچار عارضه به دلیل سولاریوم بعد از عمل بینی و یا افتاب گرفتن بعد از عمل بینی ، نشوند.
” قرص کاهش ورم بینی ” یکی از مواردی است که برای افرادی که عمل جراحی بینی انجام میدهند و تمایل دارند که تورم و التهاب پس از جراحی بینی را زودتر از بین ببرند، اهمیت زیادی دارد. که ما در مقالهای کامل به آن پرداختهایم.
استفاده از سولاریوم بعد از عمل بینی میتواند عوارض داشته باشد؟
در ابتدای این مقاله ذکر کردیم که افرادی که عمل جراحی زیبایی بینی انجام میدهند، بهتر است به توصیههای پزشک در زمینه سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی ، دقت بسیاری کنند. در حقیقت، در نظر داشته باشید که پزشک متخصص شما تا چه مدت زمانی استفاده از سولاریوم را منع میکند، پس از آن میتوانید برای برنزه کردن، سولاریوم بروید و یا آفتاب بگیرید. در این زمینه همیشه به یاد داشته باشید که گوش کردن به توصیههای پزشک و انجام تمامی مراقبتهای بعد و یا قبل از عمل بینی، به نفع خود شما است و سبب میشود که نتایج دلخواهتان، سریعتر و مطمئنتر به دست آیند.
بزرگترین عارضهای که به دلیل سولاریوم بعد از عمل بینی یا افتاب گرفتن بعد از عمل بینی میتواند برای افراد پیش آید، افزایش تورم و التهاب بافت بینی میباشد.
به این نکته توجه داشته باشید که دوران نقاهت پس از عمل بینی، دوره بسیار حساسی برای شما است. در این دوره، بهتر است بسیار مراقبت کنید و تمامی توصیههای پشک را به جا بیاورید تا در سریعترین زمان ممکن بتوانید از این دوره عبور کرده و به دوران عادی و نرمال در زندگی خود بازگردید و همچنین نتایج دلخواه نیز از عمل بینی شما، حاصل شود. به طور کلی، التهاب و تورم بینی در دوران نقاهت پس از عمل، زیاد است؛ به گونهای که حتی نتایج قطعی پس از عمل بینی را به دلیل این تورم نمیتوان مشاهده کرد. حال در نظر بگیرید که با انجام سولاریوم بعد از عمل بینی یا افتاب گرفتن بعد از عمل بینی ، این تورم و التهاب در بافت بینی خود را افزایش دهید. این امر سبب میشود که نه تنها دوره نقاهت شما طولانیتر شود، بلکه حتی بر نتایج جراحی زیبایی بینی شما نیز اثر بگذارد و مانع از دست یابی به نتایج و فرم بینی مطلوب شما شود.
مدت زمان لازم برای اجتناب از سولاریوم بعد از عمل بینی
پاسخ به این سؤال، بستگی به عوامل بسیاری دارد. از جمله این عوامل میتوان به نوع عمل بینی که بر روی بافت بینی شما صورت گرفته است، توانایی بدن شما در ترمیم زخمها و بافتهای آسیب دیده بدن و نیز ضخامت پوست صورت و بینی شما اشاره کرد.
قبل از عمل و یا پس از آن که عمل جراحی زیبایی بینی را انجام دادید، میتوانید با پزشک متخصص خود در این زمینه مشورت کنید و بر اساس تمامی فاکتورهایی که در بالا ذکر شد، وی میتواند مدت زمان دقیق برای اجتناب از سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی را برای شما مشخص کند.
به طور معمول، مدت زمانی که برای اجتناب از سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی برای پوستهای با ضخامت عادی در نظر گرفته میشود، بین 3 تا 5 ماه پس از عمل بینی میباشد. در صورتی که ویژگیهای پوست و بدن فرد از حالت عادی خارج باشد، این مدت زمان بسیار متغیر میتواند باشد. لذا از اطلاعاتی که در این مقاله و یا هر مقاله دیگری به دست میآورید، برای استفاده شخصی پس از عمل بینی در نظر نگیرید. چرا که اطلاعات ذکر شده در این مقاله و یا مقالات مشابه در وبسایتهای دیگر، شرایطی کلی را در نظر گرفته است؛ ممکن است شرایط شما خاص باشد، پس حتماً با پشک مشورت کنید.
یکی از عوارض بعد از جراحی بینی ” کج شدن نوک بینی بعد از عمل ” میباشد که علت و نحوه بهبودی آن را در مقالهای مجزا بیان نمودهایم.
سخن پایانی
شما میتوانید در زمینه سولاریوم بعد از عمل بینی و افتاب گرفتن بعد از عمل بینی و نکات ویژه در این زمینه، با دکتر احمدعلی رجب پور، فوق تخصص جراحی پلاستیک، از طریق این لینک ارتباط بگیرید و با وی مشورت کنید.