سوهان کشی بینی چیست ؟ تغییر فرم بینی با رسپینگ بینی امکانپذیر است ؟ قوز بینی یکی از شایع ترین موضوعاتی است که افراد را به سمت سوهان کشیدن بینی و اصلاح فرم آن سوق می دهد. سوهان همان فولادهای ضد زنگ با شیارهای ظریف هستند که از انواع آن ها برای سوهان کشی دندان ، بینی ، استخوان و ناخن استفاده می شود. گاهی اوقات هم سوهان ها را از جنس تنگستن می سازند که کمی محکم تر از فولاد می باشد. در این مقاله قصد داریم تا به ارائه توضیحی کامل در رابطه با دلایل و نحوه کشیدن سوهان بینی بپردازیم. تا آخر این مطالب همراه ما باشید تا شما را با این فرآیند که روشی کم عارضه و بدون نیاز به بیهوشی است معرفی نماییم.
سوهان کشی بینی چیست ؟
امروزه ، سوهانکشی بینی بازار گرم و پر رونقی پیدا کرده و توانسته در مدت کوتاهی طرفداران زیادی پیدا کند. در جراحی زیبایی بینی ، عیوب داخلی و ظاهری بینی برطرف خواهد شد. البته نباید توقع زیاد و غیرمنطقی از جراحی داشته باشید.
نوع بافت بینی ، استخوانی یا گوشتی بودن بینی ، اندازه ، شکل و میزان غضروف بینی از جمله فاکتورهایی هستند که در شکلگیری بینی بعد از عمل رسپینگ نقش بسزایی دارند. در نتیجه ، همکاری جراح و بیمار و داشتن دیدگاهی منطقی راجع به اینکار باعث دستیابی به عملی موفقیتآمیز ، نتیجه بهتر و مطلوبتر خواهد شد.
شاید برایتان جالب باشد که بیشترین گروهی که سوهان کشیدن بینی در آنها رایج است ، مردان هستند. طی این عمل ، پزشک اقدام به برداشتن پوست روی بینی می کند. سپس ، سوهان کشی استخوان بینی را شروع میکند. برخی از پزشکان ، عمل جراحی بینی را با تکنیک سوهان کشی ادغام میکنند تا به ظرافت کارشان بیافزایند. در واقع ، سوهان کشی بینی را یک روش نهایی برای فرم دهی بینی می دانند. همچنین ، رسپینگ بینی باعث پایین تر آمدن پشت بینی و اصلاح قوز آن خواهد شد.
انواع رسپینگ بینی به شرح زیر میباشد :
- سوهان بینی عاج درشت جهت رسپینگ بینی با قوز متوسط.
- سوهان بینی نرم جهت فرمدهی نهایی و گاین.
- سوهان سوزنی جهت حذف قوزهای درشت.
سوهان کشی بینی ، یکی از باظرافت ترین و پیچیده ترین فرآیندهای زیبایی است که در آن از انواع تکنیک های مدرن و متعدد جهت رسیدن به نتایج مثبت استفاد می شود. توجه فرمایید که مهارت و تخصص جراح بینی و میزان آشنایی او با اصول زیبایی شناسی رابطه مستقیمی با نتیجه حاصل از عمل خواهد داشت. همانطور که می دانید ویژگیهای ظاهری افراد با یکدیگر متفاوت است و هرکس برای دستیابی به زیبایی بیشتر ، نیاز به تغییرات متفاوتی در چهره خود خواهد داشت. به همین خاطر نباید یک روش ثابت برای تمامی جراحی های بینی در نظر گرفته شود.
سوهان کشی بینی چگونه است ؟
حال که فهمیدیم سوهان بینی چیست سوالی که پیش میآید این است که ” سوهان کشی بینی چگونه است ؟ “. باید بدانید که سوهان کشیدن بینی به دو روش صورت می گیرد که در ادامه به آن میپردازیم.
⇐ رسپینگ بینی به روش باز :
در این روش جراح دید بهتری نسبت به پیچیدگی های غضروف بینی خواهد داشت. در رسپینگ به روش باز ، یک برش ظریف میان سوراخ های بینی ایجاد می شود. سپس ، پوست بینی از روی بافت آن جدا شده و فرآیند سوهان کشی آغاز می شود.
⇐ رسپینگ بینی به روش بسته :
کاربرد این روش بیشتر در جراحی های ترمیمی و برای اصلاح قوز کم تا متوسط بینی می باشد. به طور معمول ، جراحی ترمیمی حداقل 6 ماه بعد از جراحی اول انجام میشود. دلیل استفاده از این روش به عنوان جراحی ترمیمی ، این است که بافت زیر جلدی بینی در اثر جراحی ملتهب و حساس شده است. به همین خاطر ، بهترین راهکار استفاده از جراحی بسته است.
رسپینگ بینی بعد از عمل
گاهی اوقات عمل های زیبایی نیاز به ترمیم دارند تا نتیجه قبلی مجددا برنگردد. فاصله زمانی که افراد به ترمیم نیاز پیدا می کنند با یکدیگر متفاوت است. اغلب فاصله ترمیم را پزشک با توجه به سابقه بیمار و نوع عمل تعیین میکند.
اینکار یکی از روشهای ترمیم عمل زیبایی بینی است که توسط متخصص انجام میشود و عارضههای کمی را در پی خواهد داشت. افراد بسیاری در سراسر دنیا از رسپینگ بینی استفاده میکنند و بیشتر آن ها از از نتیجه حاصل شده راضی بودهاند.
برای پیشگیری از عارضه های جانبی و عفونت لازم است به سراغ متخصصانی بروید که در این حوزه تجربه و تخصص زیادی دارند. در صورت مراجعه به پزشکان آماتور ، احتمال دارد که با عفونت ، درد و نتیجه نامطلوب روبرو شوید.
در مرحله اولیه ، ابتدا برشهایی در اطراف حفره بینی و غضروف آن ایجاد می شود. سپس ، پزشک عمل سوهان کشی را آغاز می کند. دقت فرمایید که سوهان کشی بینی نیاز به ترمیم دارد و باید در زمان مقرر شده توسط پزشک ، عمل ترمیم را انجام دهید.
عوارض سوهان کشی بینی
رسپینگ بینی مانند سایر جراحی های زیبایی نیاز به برش بافت بینی دارد. تنها تفاوت این روش با سایر عمل های بینی این است که در سایر روش ها بافت اضافی بینی برش داده میشود. در صورتی که در این پروسه ، تنها سوهان کشی بینی اتفاق خواهد افتاد.
به طور کلی ، اینکار را میتوان به عنوان یک روش مستقل و یا یک مکمل جراحی بینی به حساب آورد. درحقیقت ، رسپینگ بینی نوعی جراحی زیبایی بینی است که بعد از آن شاهد تورم و کبودی ناشی از تحریک بافت خواهید بود. برای از بین رفتن تورم بافت حدود 9 ماه الی یکسال زمان لازم است.
درد ناشی از عمل ، یکی از فاکتورهایی است که موجب نگرانی بیماران می شود. اصلا نگران درد سوهان کشی نباشید. سوهان کشی تحت تاثیر بی حسی موضعی یا بیهوشی انجام میشود. در نتیجه ، در حین عمل احساس درد نخواهید کرد. همچنین ، بعد از رفع اثر بی حسی ، درد ناشی از جراحی را می توان با داروهای مسکن کنترل کرد.
کاربردهای سوهان کشی بینی
همانطور که متوجه شدید ، جراحی ترمیمی حداقل 6 ماه بعد از جراحی اولیه صورت می گیرد. در این فرآیند ، جهت اصلاح نتایج حاصل از جراحی اولیه و ایجاد تغییرات کوچک در فرم بینی ، از سوهان کشی بینی استفاده میشود.
یکی دیگر از فواید این فرآیند ، استفاده از سوهان به عنوان مکمل عمل جراحی است. در بیمارانی که مبتلا به قوز بسیار بزرگ هستند ، بعد از برداشتن مقداری از استخوان و برداشتن قوز ، از سوهان کشیدن برای اصلاح فرم بینی و ایجاد ظرافت نهایی استفاده خواهد شد. از سوی دیگر ، اینکار مناسب افرادی است که تمایل به داشتن بینی طبیعی دارند و یا تنها دلیل آنها برای جراحی ، برداشتن قوز خفیف بینی است.
ورم بعد از سوهان کشیدن بینی
ورم بینی بعد از سو هان کشی بینی یک پدیده معمول است که در بیشتر افراد مشاهده می شود. سوهان کشیدن بینی یک فرآیند جراحی است که در آن به ببهود و اصلاح استخوان برآمده بینی بعد از جراحی پرداخته می شود.
بعد از این فرآیند ، بدن به عنوان یک واکنش طبیعی به تروما یا آسیب ، به این ناحیه خون و مایعات بیشتری ارسال می کند. این افزایش جریان خون و تجمع مایعات منجر به ورم میشود. علاوه بر این ، فرآیند بهبود طبیعی بافت های بینی نیاز به زمان دارد و تورم یکی از نشانههای اولیه این فرآیند است.
معمولاً ورم بینی در چند هفته اول بعد از عمل به بیشترین میزان خود می رسد و سپس به تدریج کاهش می یابد. با این حال ، ممکن است چندین هفته تا چند ماه طول بکشد تا تورم به طور کامل برطرف شود و نتیجه نهایی حاصل از این پروسه دیده شود. پزشکان معمولاً به بیماران توصیه می کنند که از داروهای ضد التهاب استفاده کنند و از کمپرس سرد برای کاهش ورم استفاده نمایند. همچنین ، استفاده از چسب بینی ، اجتناب از فعالیتهای سنگین و محافظت از بینی در برابر ضربه می تواند در کاهش تورم و بهبود سریع تر کمک کننده باشد.
سخن پایانی
خبر خوب این است که با پیشرفت علم و ابداع ابزارهای جدید ، نتیجه رسپینگ بینی بهبود یافته و فرآیند عمل آسان تر شده است. خوشبختانه ، سوهان های پیشرفته و هماهنگ با تکنولوژی روز ، موجب افزایش تاثیر مثبت فرآیند سوهان کشیدن بینی شده اند. همچنین ، توجه داشته باشید که تخصص و مهارت متخصص زیبایی ، نقش پررنگی در افزایش موفقیت جراحی بینی ایفا میکند. انتخاب جراح مناسب و ماهر و کلینیک مجهز به تکنوزولوژی به روز و پیشرفته ، می تواند عوارض ناشی از عمل را کاهش دهد.
سلام وقت بخیر
من حدود چهار سال پیش عمل بینی انجام دادم .بینیم از بک طرف متورم و کج دیده میشه و از همان طرف تنفسم سخت و صدادار هست میخوام بدونم آیا مجددا باید جراحی انجام بشه برای اصلاح این مشکل