درمان خانگی گلوله شدن ژل لب : امروزه راههای گوناگونی برای رسیدن به جذابیت و زیبایی بیشتر وجود دارد. این تغییرات میتواند ناشی از ورزش یا تغییر سبک زندگی باشد و یا در اثر جراحی و تکنیکهای جوانسازی صورت بگیرد. هر روشی را که انتخاب میکنید، باید اصولی و درست باشد تا به نتیجهی مطلوب و دلخواه دست پیدا کنید.
استفاده از تکنیک مدرن و سریع بوتاکس یکی از این راهها است. شاید شما هم در اطراف خود، کسانی را دیده باشید که به روش و تکنیک کم خطر و کم هزینهای مانند تزریق بوتاکس یا ژل جهت ایجاد تغییر و جوانسازی صورت روی میآورند.
علت گلوله شدن ژل لب
افرادی که از ژل جهت تزریق استفاده میکنند، احتمال دارد که تجربههایی مانند سفت شدن ژل در صورت یا لب داشته باشند که این تجربه موجب نگرانی فرد خواهد شد. کبودی و تورم از دیگر عوارض نگران کننده بعد از تزریق ژل است.
نتیجهی مطلوب و دلخواهی که از تکنیکهای زیبایی انتظار دارید، گاهی به دو دلیل اتفاق نمیافتد. این دو دلیل شامل اعتماد به پزشک بیتجربه و کلینیک غیرمعتبر و یا مراقبتهای اشتباه و رعایت نکردن نکات مراقبتی میشود.
مراقبتهای بعد از تزریق به قدری مهم است که اگر به بهترین متخصص زیبایی مراجعه کرده باشید و هزینه هنگفتی را پرداخت کرده باشید، احتمال دارد که عدم مراقبت صحیح، تمام تلاش پزشک و هزینه شما را تحت تاثیر قرار دهد.
گلوله شدن ژل لب یکی از مواردی است که در اثر عوامل مختلف رخ میدهد و موجب نگرانی در افراد میشود. گلوله شدن و سفت شدن ژل لب در هفتههای اولیه تزریق، کاملا طبیعی است و جای هیچ گونه نگرانی نیست. اما، در صورتی که نکات مراقبتی را رعایت میکنید ولی همچنان تورم و گلوله شدن ژل بعد از دو هفته ناپدید نشده است، احتمال دارد که تزریق به طور اشتباه صورت گرفته باشد.
پس همانطور که گفتیم علت گلوله شدن ژل لب دو دلیل اصلی دارد: انتخاب پزشک بی تجربه و رعایت نکردن مراقبتهای بعد از تزریق. هر چیزی که درباره سفت شدن ژل لب و درمان خانگی گلوله شدن ژل لب لازم است بدانید، در این مقاله برای شما، دوستداران زیبایی، توضیح داده شده است.
قبل از هر اقدامی بخاطر داشته باشید که انتخاب پزشک باتجربه و متخصص علاوه بر نتیجه بهتر عوارض کمتری را نیز برای شما به ارمغان میآورد. اما انتخاب این پزشک دشوار است. ما در مقاله ” بهترین جراح پلاستیک تهران ” به شما در این انتخاب کمک میکینم.
پیشگیری از گلوله شدن ژل لب ، بعد از تزریق:
انتخاب متخصص و پزشک ماهر با تجربه کافی، اولین گام برای پیشگیری از عوارض احتمالی و واکنشهای جانبی ناشی از تزریق بوتاکس و ژل است. سابقه پزشک و آشنایی او با محصولات و آناتومی صورت، تاثیر مستقیمی در نتیجه حاصل از تزریق خواهد داشت.
برای مثال، میتوان با استفاده از کانول کوچک در مقایسه با سوزن کوچک، احتمال کبودی و تورم را کاهش داد. همچنین، خطر نفوذ عمیق سوزن و سوراخ شدن ناگهانی عروق خونی و کبودی ناشی از آن، کاهش خواهد یافت.
رایجترین دلیل گلوله شدن ژل لب ، کبودی است. بنابراین، با کاهش احتمال رخ دادن کبودی، احتمال آن کاهش خواهد یافت.
قبل از تزریق به دنبال یک کلینیک درمانی مجهز به جدیدترین تجهیزات و تکنیکها باشید. از سوی دیگر، بعد از تزریق ژل و فیلرهای حاوی هیالورونیک اسید احتمال بروز گلوله شدن یا سفت شدن ژل وجود دارد. بهترین درمان خانگی گلوله شدن ژل لب ، ماساژ توسط شخص تزریق کننده و پزشک است.
بعد از تزریق، در صورت نیاز، پزشک نحوه ماساژ صحیح و میزان فشار لازم را به فرد آموزش میدهد تا فرد از طریق درمان خانگی گلوله شدن ژل لب ، نیازی به مراجعه مجدد و معاینه نداشته باشد.
آخرین گام برای رفع گلوله شدن ژل لب که بعد از گذشت 2 هفته همچنان باقی است، تزریق کورتیکواستروئید و هیالورونیداز میباشد.
از آن جهت که تورم و کبودی باعث بدتر شدن برجستگی و برآمدگیهای ناشی از ژل میشود، بهتر است برای پشگیری از کبودی و تورم بیش از حد، بلافاصله بعد از تزریق از کمپرس یخ استفاد نمایید.
گاهی اوقات برخی از افراد تزریق را به نواحی دیگر صورت خود انجام میدهند و دچار عارضه گلوله شدن ژل صورت میشوند. ما در مقاله ” درمان گلوله شدن ژل صورت ” روشهای رفع این عارضه را بیان نمودهایم.
رفع گلوله شدن ژل لب :
توده و برآمدگیهای ژل لب، نشان دهنده این است که پرکنندههای پوستی بعد از تزریق حل نشدهاند. در صورتی که بعد از گذشت 2 هفته، گلوله شدن ژل لب به خودی خود از بین نرفت، به احتمال زیاد، انحلال ژل درون پوست، با مشکل مواجه شده است.
یکی از رایجترین و متداولترین دلایل آن، تورم در محل تزریق است. تورم یک عارضه جانبی بعد از تزریق ژل و بوتاکس است. هنگامی که تورم و کبودی ناشی از تزریق رخ میدهد، میتوانید با استفاده از کمپرس یخ در محل تزریق و یا گذاشتن بستهها پر شده از یخ بر روی محل تزریق، تورم و کبودی را کاهش دهید.
گلوله شدن ژل لب باید طی یک الی دو هفته بعد از تزریق به خودی خود از بین برود. در طول این مدت، از مالیدن تودهها و برآمدگیهای ناشی از سفت شدگی ژل لب، خودداری فرمایید؛ زیرا، ماساژ نادرست و وارد کردن فشار بیش از اندازه به محل تزریق، موجب بد فرم شدن ژل و عدم تقارن در لبها خواهد شد.
گلوله شدن ژل ، بیشتر در لبهای فوقانی رخ میدهد. البته، گاهی تنها راه درمان خانگی گلوله شدن ژل لب ، مالش صحیح و اصولی این ناحیه است. البته نحوه ماساژ باید تحت نظر پزشک و با مشورت متخصص صورت بگیرد.
از سوی دیگر، تودههای سخت و گلولههای بزرگ، میتواند نشان دهنده واکنشهای خفیف آلرژیک بدن به مواد پرکننده باشد. در چنین حالتی، لازم است به پزشک مراجعه کنید و از درمانهای استروئیدی استفاده نمایید. زیرا، تخلیه ژل لب در خانه، کاری پرریسک و پرخطر است.
اگر برای درمان برجستگی و گلوله شدن لب عجله دارید، میتوانید به کلینیک مراجعه فرمایید و با تزریق هیالورونیداز، بخش از ژل لب را از بین ببرید. سپس با تزریق موادی دیگر، به نتیجه مطلوب و دلخواهتان دست پیدا کنید.
سخن آخر
در این مقاله برای مراجعه کنندگان عزیز که با سؤالاتی چون چرا ژل لب گلوله میشه و دلیل گلوله شدن ژل لب چیست به طور مفصل علت و درمان گلوله شدن ژل لب را شرح دادیم.
به طور خلاصه دلیل گلوله شدن ژل لب به عوامل مختلفی بستگی دارد، طبیعی است که در روزهای ابتدایی، هفته اول و دوم، ممکن است که شما گلوله شدن ژل لب مواجه شوید اما جای هیچ نگرانی نیست. پس از گذشت این زمان، در صورتی که تمام موارد توصیه شده توسط پزشک را رعایت کرده باشید، لب شما باید بهبود یافته باشد. علت گوله گوله شدن ژل لب ممکن است به برند فیلر و ژل، عدم رعایت موارد احتیاط و توصیههای پزشک، تحریک و لمس قسمتهای گلوله شده در هفته اول و یا عدم تخصص و مهارت پزشک در تزریق ژل لب باشد.
اگر پس از گذشت زمان بهبودی، نگران وضعیت لب خود بودید، توصیه ما به شما این است که با مراجعه به پزشک متخصص در تزریق زل لب و تشخیص علت قلمبه شدن ژل لب ، روند درمان را طی کنید. ممکن است پزشک به شما پیشنهاد دهد که تخلیه ژل لب گلوله شده را انجام داده و یا اگر مشکل جدی پیش نیامده بود، به درمان خانگی گلوله شدن ژل لب اقدام کنید.
حتماً توجه داشته باشید که قبل از مراجعه به پزشک و آگاهی کامل از شرایط اقدام به هیچ گونه درمان خانگی گلوله شدن ژل لب نکنید.
سوالات متداول
گلوله شدن ژل لب در هفتههای اولیه درمان، اتفاق ترسناکی نیست. در صورتی که گلوله شدن ژل لب قابل مشاهده نباشد و تنها با لمس متوجه آن میشوید، دلیلی برای نگرانی وجود نخواهد داشت. در صورتی که همراه با تورم، درد، چرک یا قرمزی باشد، احتمال عفونت وجود دارد و باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید.
یکی از راههای درمان خانگی گلوله شدن ژل لب ، ماساژ اصولی و آرام لبها است
گاهی اوقات بعد از تزریق، گلوله شدن ژل لب اتفاق میافتد که به طور معمول طی یک الی دو هفته بعد از تزریق از بین میرود.
در موارد نادری مشاهده شده است که تورم و گلوله شدن ژل لب به مدت 3 ماه طول کشیده است. در صورتی که علت تورم و گلوله شدن ژل لب، واکنشهای آلرژیک یا حساسیت به مواد تزریق شده باشد، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید تا درمانها و مراقبتهای پزشکی آغاز شود. علائم واکنش آلرژیک شامل خارش، تورم و یا قرمزی در محل تزریق میشود که تا چند روز بعد از تزریق ادامه پیدا میکند.
گاهی اوقات بر اثر بیتوجهی به نکات مراقبتی و پزشکی، مواد پرکننده از محل اصلی به محلی دیگر یا بافتی دیگر حرکت میکنند. همین امر موجب پدیدار شدن برآمدگی و برجستگی در نواحی اطراف تزریق میشود.
اگرچه این اتفاق غیرمعمول و در اثر بیدقتی فرد رخ میدهد. اما خوشبختانه با ماساژ اصولی توسط پزشک، قابل درمان است.
سلام، اگر داخل ژل لب که گوله شده تریامسینولون بزنیم؟ اتفاقی میفتد؟